Het feit over frietkraam aan huis dat niemand voorstelt

Interesse in de mogelijkheid om een mobiele patatkraam te huren op uw festiviteit? Neem vervolgens totaal vrijblijvend aanraking betreffende Frietfestijn.nl op. Ons bekwame team neemt gaarne alle opties met u door.

We serveren behalve onze friet vegetarische en glutenvrije snacks bijvoorbeeld de zeewierkroket, groentekroket ofwel biologische vleeskroket. Deze bestaan daar ook in bitterbal variant. Nieuw bestaan Mr. Hieper’s hete honden, zo verleidelijk aangenaam!

De Snackwagen is te huur in Breda en omstreken en staat borg voor gemoedelijkheid en ons volle maag op ieder partijtje, evenement, uitstapje, ofwel beurs! Bij Frietfestijn.nl kunt u terecht voor een zeer volledige Snackwagen in en om Breda. Dus kan zijn dit duidelijk om tijdig te reserveren.

Hebt u interesse in ons mobiele frietkraam en wilt u advies? Neem vervolgens rustig contact op met Snackmobiel.nl.

Op jouw huwelijk heb je liever ook niet het jouw gasten met vette hand behoren te rondlopen. Daar beschikken over we iets op tot uw beschikking. Onze bijzondere frietzak betreffende een apart vakje voor een mayonaise. En ons vorkje, handig.

Dat kan! SnackCar biedt u de mogelijkheid, om samen met uw gasten te genieten aangaande lekkere, verse friet en snacks. Op zowat elke locatie kan zijn dit voor het geoorloofd teneinde betreffende de fijne snackwagen bij u langs te aankomen.

Wilt u begrijpen ofwel er een frietwagen beschikbaar is? Bel dan met 06 2277 9592 ofwel mail tot: info@henkpatat.nl. Vermeld in de mail wanneer u dan ook de frietwagen wilt huren. Die dag. Welk meer info tijdstip. Maar tevens daar waar wij moeten zijn. En hoeveel mensen u denk nou op de huwelijksinzegening, event ofwel evenement.

Voor dit huren met ons frietkraam bestaan daar meerdere opties. Ook niet een ieder wensen zijn ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en een standaard snacks in overvloed bestaan.

Een jongeren milieugroep Jongeren Leefmilieu Aktief gaat de universiteiten en hogescholen langs betreffende ons frietkraam betreffende patat over biologisch geteelde aardappelen.

Denk hierbij vervolgens aan een avondvullend programma d.m.v. het huren met een Frietwagen met huis, Het vakbekwaam personeel voorziet vanuit een Frietwagen met huis u en uw gasten vervolgens tijdens een gehele avond aangaande lekkere hapjes, friet, snacks, ijsjes, kortom te heel wat teneinde op te benoemen.

.Dit inzicht was om bij een supermarkten in te inkopen en immers voor een mindere kwaliteit doch immers ons stuk goedkoper kan ik dit middel verkopen.

Wij mogen de bezoekers voorzien een lekkere portie versgebakken friet en ons lekkere snack welke op locatie voor u dan ook gebakken worden. U bezit dus nauwelijks wensen of uw gasten betreffende ons lege maag naar huis toe behoren te.

Vul onderstaand de gegevens in en krijg ieder mail ons prijsopgave. We moeten u hierna uitproberen binnen 12 uur te contacten ieder smartphone of via een mail. Bedankt voor de interesse!

Neem dan contact betreffende het op via onze Facebookpagina ofwel belangstelling ons offerte aan via de webshop. Bellen kan vanzelfsprekend verder, zie onze contactgegevens op onze webwinkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *